- Polska:
- Arłamów
- Bachledówka
- Bardo
- Białka Tatrzańska
- Biały Dunajec
- Bielawa
- Bielsko-Biała
- Brenna
- Bukowina Tatrzańska
- Bystrzyca Kłodzka
- Chełmsko Śląskie
- Czarna Góra
- Długopole-Zdrój
- Duszniki-Zdrój
- Dzierżoniów
- Gliczarów
- Gródek nad Dunajcem
- Istebna
- Iwonicz-Zdrój
- Jarnołtówek
- Jaworze
- Jelenia Góra
- Jeleśnia
- Jugowice
- Karpacz
- Kombornia
- Korbielów
- Kościelisko
- Krynica Zdrój
- Kudowa Zdrój
- Lądek Zdrój
- Lipowa
- Łomnica
- Małe Ciche
- Masłów
- Milówka
- Zagranica:
- Pasma górskie w Polsce:

Hotel Lipatówka oferuje swoim gościom komfortowe i przestronne pokoje z pięknymi widokami na góry. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizor LCD, telefon, Internet Wi-Fi. Łazienki z kabiną prysznicową dodatkowo wyposażone są w suszarkę do włosów oraz komplet ręczników. Większość pokoi posiada balkony, dzięki czemu w każdej chwili można odetchnąć świeżym górskim powietrzem.
Doskonałym uzupełnieniem pobytu skoncentrowanego na aktywnym wypoczynku jest hotelowe SPA, a w nim: sauna sucha, sauna parowa, jacuzzi, masaże m. in.: lecznicze, terapeutyczne, relaksacyjne, wspomagające odchudzanie, masaże gorącymi kamieniami. W sezonie letnim SPA czynne jest w godzinach od 18:00-22:00, poza sezonem - w godzinach od 20:00-22:00.
Białka Tatrzańska to przede wszystkim regionalna kuchnia z Podhala, dlatego w menu Restauracji Lipatówka nie mogło zabraknąć lokalnych specjałów przyrządzonych ze świeżych produktów. Kucharze Hotelu Liptakówka dołożą wszelkich starań, by zaspokoić podniebienie najbardziej wymagających smakoszy. W każde danie przygotowane włożą nutkę artyzmu i serce. W menu restauracji można znaleźć zarówno tradycyjne dania kuchni staropolskiej jak i regionalnej oraz wyszukane potrawy z najciekawszych zakątków świata.
Szef kuchni poleca: moskola na sosie tatarskim w towarzystwie górskiego, wędzonego pstrąga okraszony bryndzą i kurką, moskola w asyście grillowanej kaczki z pikantną konfiturą z jeżyn z musem z selera i słodkiego buraka ćwikłowego. W 2015 roku szefowie kuchni otrzymali Pierwszą Nagrodę za ww. dania w konkursie na najlepsze dania z Moskola podczas Festiwalu Moskola organizowanego m.in. przez Ośrodek Narciarski Kotelnicę Białczańską, Termę Białka.
Na niepogodę Hotel przygotował dla swoich gości salę kominkowo - bilardową wyposażoną dodatkowo w piłkarzyki, tram babule, cymbergaj, zewnętrzny stół do tenisa stołowego.
Dla najmłodszych gości przygotowana została sala zabaw dla dzieci z wszelkimi udogodnieniami i atrakcjami. Sala wyposażona jest w domek zabaw, zjeżdżalnie, zabawki. Dodatkowo zewnętrzny plac zabaw wyposażony w bajkowy domek, zjeżdżalnię, huśtawki, piaskownicę, mini ściankę do wspinaczki oraz trampolinę.
Dla miłośników białego szaleństwa Hotel dysponuje przechowalnią sprzętu narciarskiego/sportowego wyposażoną w automatyczny system suszenia butów sportowych, narciarskich i snowboardowych. Hotel zajmuje się również organizacją wypraw skuterowych ze specjalnie do tego przeszkolonym przewodnikiem.